Stiklas

Mes esame išskirtiniai atstovai kompanijos Tru Vue, gaminančios aukštos kokybės stiklo produktus. Tru Vue yra lyderis gaminant antirefleksinius padengimus, o taip pat konservacijos lygio apsaugą nuo UV spindulių.

UltraVue® stiklas turi aukščiausias antirefleksines savybes ir yra pagamintas "water white" pagrindu. Šis aukštos kokybės antirefleksinis stiklo produktas suteikia 70% apsaugą nuo UV spindulių ir yra padengtas specialia danga kuri sukuria "nematomo" stiklo ispūdį. Tru Vue turi nuosavą padengimo procesą naudojant Magnetroninio Purškimo technologiją, kuri tiksliai paskirsto smarkiai įkrautų metalo oksidų sluoksnius ant "water white" pagrindo, tam kad sukurti UltraVue produktą.

Museum Glass® antirefleksinis stiklas su konservacijos lygio apsaugą nuo UV spindulių yra geriausias variantas įstiklinti nuotraukas ar kitus svarbius meninius darbus. Kartu su beveik nematomu padengimu, muziejinis stiklas efektyviai blokuoja iki 99% UV spindulių, dėl ko įstiklinti darbai išlieka ryškūs ilgesniam laikui.

Stiklas

Stiklas Rasta 9 prekės(-ių).